RUITERFYSIO.nl is een praktijk voor Fysiotherapie gespecialiseerd in de behandeling van klachten (voorbeelden) die van invloed zijn op het paardrijden. Het specialisme komt voort uit het samengaan van veel specifieke behandelkennis en eigen ervaring in de internationale top van de paardensport.

Mijn patienten beoefenen de paardensport, op ieder denkbaar niveau en ervaren lichamelijke belemmeringen bij het rijden, of ervaren blokkades bij het trainen van hun paarden die mogelijk worden veroorzaakt door eigen niet onderkende belemmeringen.

De behandeling dient belemmeringen weg te nemen en zo bij te dragen tot een gezonder lichaam en een betere sportbeoefening.

RUITERFYSIO.nl wil een aanspreekpunt zijn voor actieve ruiters en wil samen met veterinairen, chiropractoren, osteopaten, dierfysiotherapeuten of instructeurs de combinatie optimaal laten presteren.

Absolute professionaliteit, integriteit en vertrouwelijkheid, met name waar het betreft de persoon van de patiënt staan voorop. Ik werk vanuit een volstrekt open contact met mijn patiënten en tracht zo gericht mogelijk te behandelen om zo het aantal behandelingen tot een minimum te beperken.

Ik wil beschouwd worden als de beste therapeut voor ruiters in Nederland, die in staat is klachten daadwerkelijk te verhelpen en daarmee prestaties zichtbaar te verbeteren.  

 

 

2 ruiter home2 afspraak2 payoff

KVK 56876025         Privacy Policy