RUITERFYSIO.nl is de in Nederland unieke combinatie van op topniveau rijden van paarden en op topniveau behandelen van humane patiënten.

Sinds 1986 werk ik als zelfstandig fysiotherapeut. Ik werk het liefst met patiënten die hoge eisen aan zichzelf stellen. Dat kan op het gebied van sport zijn, maar ook op maatschappelijk gebied of intellectueel. Passie voor de dingen die je doet is belangrijk en mijn patiënten help ik graag bij het bereiken van hun doelen.

Naast fysiotherapeut ben ik ook gediplomeerd acupuncturiste, en pas ik met succes Medical Taping en Applied Kinesiology toe.

Mijn specialisaties richten zich met name op bekken, rug en schoudergordel. Ik probeer altijd de bron te vinden van je klacht en mijn behandeling daarop te richten. Hier vind je voorbeelden van klachten.

Ik rij zelf endurance en dressuur. Internationaal heb ik 9 WK’s en EK’s gereden over 160 kilometer. Ik heb paarden die op het hoogste CEI*** niveau uitkomen en daarnaast jonge wedstrijdpaarden. Ik weet wat presteren is en hoe je afhankelijk bent van jouw paard, maar ook van het correct functioneren van jouw eigen lichaam. Op de pagina Paarden en Sport vind je info over mijn paarden en de passie voor sport.

2 ruiter home2 afspraak2 fotojannet

 

KVK 56876025         Privacy Policy