Plan een afspraak via Telefoon, SMS, Whatsapp, Email of Contactformulier.

Een behandeling van een half uur kost € 50.

Betaling direct na de behandeling door middel van PIN. Indien contant dan graag uitsluitend gepast betalen.

U accepteert de voorwaarden zoals vermeld op deze pagina door het maken van een afspraak met Ruiterfysio.nl.

 

De Eerste afspraak

Voor de eerste afspraak graag mailen op info@ruiterfysio.nl je NAW gegevens, je BSN nummer en je mobiele telefoonnummer. Dit om je eerste afspraak zo effectief mogelijk te laten zijn.

Voor de 1e afspraak graag het volgende  voorbereiden:

Je legitimatiebewijs ( paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)

Kijk na hoe je verzekerd bent voor fysiotherapie.

Als je wilt dat jouw huisarts een verslag van de behandeling krijgt, de naam en het adres van je huisarts.

Bedenk wat je wilt vertellen, hoelang de klacht bestaat, of je gevallen bent enz. Hier vind je voorbeelden van klachten.

Eventueel een eigen badhanddoek meenemen als je dat prettig vindt.

Een verwijzing van een arts is niet nodig. Tijdens de 1e afspraak worden de administratieve gegevens opgenomen en vindt een screening plaats. Hier wordt nagegaan of de klacht een echte fysiotherapieklacht is en worden mogelijke contra indicaties uitgesloten. Is de uitslag hiervan goed dan wordt een intake gedaan en direct gestart met het onderzoek.

Met een verwijzing van een arts worden tijdens de 1e afspraak ook de administratieve gegevens opgenomen, een intake gedaan en gestart met het onderzoek.

De eerste behandeling vindt direct plaats als wij het na het onderzoek en het opstellen van het behandeldoel met elkaar eens zijn.

Bij de eerste afspraak vindt de intake plaats in de behandeltijd.

Als je arriveert kun je  in de wachtkamer plaats nemen. Je wordt gehaald. Ik streef ernaar om op de afgesproken tijd te werken. In geval van vertraging/uitloop kunnen we telefonisch contact zoeken.

Bij verhindering van een afspraak graag tijdig afbellen. Je kan ook een bericht achterlaten op de mail of per sms.

Volgende afspraken

Voor de volgende behandeling kan direct een afspraak gemaakt worden,

of dit kan later via de website of per sms of telefoon.

Je wordt altijd zo snel mogelijk terug gebeld of gemaild.

Huishoudelijke zaken

Gelieve geen waardevolle spullen in je auto of wachtruimte achter te laten. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan en/ of vermissing van bezittingen van bezoekers.

Binnen de praktijk dient ieder zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen.

In de praktijk geldt een rookverbod

Financiële gang van zaken

De praktijk heeft geen contracten met de zorgverzekeraars. Na elke behandeling dien je direct af te rekenen. Pinnen is mogelijk.

Naderhand krijg je een nota van de behandeling gemaild, die je zelf bij je zorgverzekeraar kan declareren.  Er zijn veel zorgverzekeraars met veel verschillende regels. Hoeveel je vergoed krijgt is mij niet bekend.

Bij verhindering van de afspraak graag tijdig afbellen. Indien niet ten minste 48 uur van te voren afgebeld dan wordt de behandeling doorberekend.

Voor producten zoals tape die de behandeling ten goede komen, rekenen wij de kostprijs. Bij extra aanschaf de commerciële advies prijs.

Kosten van bewegingslessen en grondoefeningen voor ruiters dienen ook contant afgerekend te worden

Overig

Fysiotherapeuten zijn allen verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. De praktijk aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliénten die zich niet aan de instructies van de fysiotherapeut hebben gehouden.

Indien je opmerkingen, ideeën enz hebt ter verbetering van onze dienst verlening dan stel ik het erg op prijs als je dit kenbaar maakt.

Als je toch klachten hebt over de behandeling of aanverwante zaken dan is het fijn als je dit tijdig kenbaar maakt. Levert een persoonlijk gesprek of bemiddeling niet het gewenste resultaat dan kan je gebruik maken van een klachtenprocedure. Informatie daarover bij KNGF en NVA. Ik ben aangesloten bij het KNGF, NVA en BIG geregistreerd.

Ruiterfysio.nl hecht aan uw privacy. Hier vindt u onze Privacy Policy.

2 ruiter home2 contact2 payoff

 

KVK 56876025         Privacy Policy